Geld

Ontwikkelingswerker in Ethiopië zijn, kost ook geld. Daarom hebben we jullie financiële steun nodig. We zoeken vaste donateurs (vanaf 5 euro per maand), maar ook eenmalige giften zijn welkom.

Hoe storten?

Je kan werken met een bestendige opdracht of een storting op de volgende rekening.

Tearfund Vzw

IBAN: BE41 4359 1900 0110 BIC: KREDBEBB

Steeds met mededeling: Code 25BD Kevin en Els

Vanaf 40 euro per jaar krijg je een fiscaal attest van Tearfund en kan je de giften fiscaal aftrekken.

Wat gebeurt er met de centjes?

Met jullie centjes zijn wij in staat ons werk in Ethiopië te doen. Voor meer info daarover kijk naar Ons Project. Met dit geld betalen wij onze vliegtickets, verzekeringen, woonst, eten, onderwijs voor de kinderen, extra kosten voor het project. Moest je meer info willen hebben gebruik het onderstaande contact formulier.

Hoeveel hebben jullie nog nodig?

Momenteel wijn we bijna drie jaar in dienst van Tearfund. Tearfund kreeg steeds voldoende giften om alle kosten te dekken. Een groot gedeelte hiervan bestond uit eenmalige giften. We streven ernaar dat alle kosten gedekt worden door regelmatige donateurs zodat we ons geen zorgen moeten maken. Momenteel hebben we nog voor 40% van de kosten regelmatige donateurs nodig.

image

Vaste maandelijkse giften

Indien je ervoor kiest om ons maandelijks te steunen is het ook altijd leuk om ons op de hoogte te brengen. Dit is niet verplicht, maar wel leuk voor ons. Dit kan ook door het contact formulier hieronder te gebruiken.