Eerste bericht op Projectmanna.be

Eindelijk is het zover: mensen die ons goed kennen weten dat we al jaren een hart voor Ethiopië hebben. Ik, Kevin, ben er de afgelopen 3 jaar 3 maal geweest. Het land heeft ons geraakt, geboeid en bevangen. Na veel gebed en vele gesprekken met vrienden, onze oudsten en Tear Fund zijn we samen tot het besluit zijn gekomen dat we verder willen gaan met ons verlangen om naar Ethiopië te gaan voor langere duur. Meer info over wat we daar willen gaan doen lees je op de pagina Ons Project.

Waarom we dit Project Manna noemen? Manna was het eten dat God gaf aan zijn volk in de woestijn: een basisbehoefte die vervuld werd. Zo geloven wij dat God ook wil voorzien in de basisbehoefte van de Ethiopische jongeren, zoals voeding, gezondheid, onderwijs, woonst, plezier maken en geestelijke voeding.

Op deze pagina willen we jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurt rond ons project. Nieuwtjes, voortgang, moeilijkheden, vreugdes, hoogtepunten en dieptepunten. We hopen dat jullie ons volgen en steunen in jullie gedachten en gebeden.
Tot schrijfs.

Kevin, Els, Moshe en Jotan

Laat een reactie achter