Project Manna nieuwtjes 03: Vertrek, Afscheidsdag en Jotan

uitzwaaien

 

10 september vertrekken we naar Ethiopië. We zouden jullie allemaal willen uitnodigen voor onze afscheidsdag op 8 september. Zie je deze mail niet goed?
.

Steun Ons

Manna Kookboek

Ons Project

Friend on Facebook Facebook

We vertrekken en nemen afscheid

Beste . De laatste twee weken zijn als een achtbaan voorbijgegaan. We hadden zelfs amper tijd om een nieuwsbrief te schrijven. Momenteel zit ik in onze lege woonkamer in een tuinstoel deze nieuwsbrief te schrijven. Met een dankbaar hart mag ik jullie het goede nieuws mededelen dat we onze papieren na een maand wachten in orde zijn geraakt en we op 10 september vertrekken naar Ethiopië. We hebben hier lang op gewacht en met verschillende mensen voor gebeden, maar we wisten dat God allang de datum in Zijn agenda had geprikt en daardoor vonden we rust. Jotan heeft het momenteel wat moeilijker, maar daarover lees je meer in zijn eigenste Jotan-nieuwsbrief. Elke maand willen we hem een stukje laten schrijven. Lees het zeker na. Verder willen we jullie uitnodigen voor onze afscheidsdag. Iedereen is welkom, als je ons maar een seintje geeft op voorhand. Last but not least: financiën. We vertrekken 12 september en dit betekent dat we beginnen met kosten te maken, grote kosten. We vertrouwen erop dat God zal voorzien en willen jullie dan ook vragen om er over na te denken of jullie ons financieel kunnen steunen. Lees er verder meer over.

Kevin, Els, Jotan en Moshe

Afscheidsdag

We willen jullie allemaal uitnodigen voor onze afscheidsdag. Afscheid nemen is niet leuk, maar je kan het toch zo aangenaam mogelijk maken.

8 september 2013
Evangelische Kerk De Rots
Vierweegsestraat 54 9000 GENT

Programma

15u – 16u: Uitzenddienst: kerkdienst door ons, onze kerk en thuisfront georganiseerd.
16u – 17u30: Ethiopische Koffie, Popcorn, Wierook en Taart.
17u30 -19u: (indien het weer het toelaat): familiewandeling
19u – 20u30: Sandwichbuffet
20u30- 23u: Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, met voorstelling project en vrij podium. (tijd voor iets te doen voor ons, max 5 min per groep).
22u: Kampvuurkorven buiten als het weer het toelaat.
Als jullie willen komen, laat het ons dat weten door hier te klikken en een mail te sturen. Jullie kunnen zelf kiezen wanneer jullie komen en gaan, het enige dat we vragen is op voorhand te laten weten wanneer jullie komen zodat we de drankjes, hapjes, koffietjes, taartjes en sandwiches kunnen inschatten.

Financiën

In de vorige nieuwsbrief hadden we het er al over, maar nu is het harde realiteit. Nu we een datum hebben worden er kosten gemaakt. We hebben jullie steun nodig om ons werk in Ethiopië te bekostigen. Met dit geld betalen wij onze vliegtickets, verzekeringen, woonst, eten, onderwijs voor de kinderen, extra kosten voor het project. Als je meer vragen hebt over de financiële kant van het verhaal mogen jullie ons altijd mailen door hier te klikken. Aangezien we momenteel pas begonnen zijn met sponsors te zoeken, hebben we momenteel geen zicht op hoeveel van onze maandelijkse kosten zijn gedekt. In dit gedeelte zullen we jullie regelmatig een update geven van welk percentage we nog nodig hebben. Meer info op onze website: klik hier.

IBAN: BE41 4359 1900 0110 op naam van Tearfund
BIC: 
KREDBEBB
met
 vermelding/mededeling van “Code 25BD Kevin en Els”.

Vrijblijvend kan je ons ook op de hoogte brengen als je ons maandelijks steunt door hier te klikken. Als u jaarlijks 40 euro geeft of meer ontvangt u automatisch een fiscaal attest. Door deze nieuwsbrief te blijven lezen, weet je wat we allemaal kunnen doen door jullie steun.

Jotans Nieuwsbrief 1

Dag allemaal,
Deze vakantie ben ik al 2 x op kamp gegaan. Als we thuis zijn lees ik meestal, of ik speel met mijn broer of met mijn ridderkasteel. Ons huis is nu bijna leeg omdat onze meubels zijn verkocht. Een klein deeltje ervan staat bij oma en opa. Ik slaap nu in een zetelbed, maar dat vind ik niet erg. Mijn speelgoed staat hier wel nog. Gisteren heb ik mijn speelgoed al wat gesorteerd want ik kan niet al mijn speelgoed meenemen. Onze koffers mogen niet te zwaar zijn zodat het vliegtuig veilig zal kunnen vliegen. Gelukkig kan ik mijn leukste speelgoed meenemen dat weegt niet zo heel veel. Boeken wegen wel veel maar die kan ik bijna niet missen dus ik wil er heel veel meenemen.
Als ik denk aan mijn vrienden die ik zal moeten achterlaten begin ik soms te wenen. Ook al weet ik dat ik in Ethiopië nieuwe vrienden zal krijgen en dat ik veel nieuwe dingen zal leren, toch vind ik het verdrietig. In september zal ik niet naar school gaan, misschien vertrekken we dan al, anders zal ik thuis les krijgen. (Noot van Kevin: ondertussen weten we zeker dat we vertrekken)
Ik zou het heel leuk vinden om af en toe ( heel vaak) eens een email te krijgen. Ik stuur je er dan ook eentje terug! Klik hier om een mail te sturen. Je kan mijn nieuwsbrieven ook lezen op deze link.
Groetjes
Jotan

Kort Kort Kort

Vergeet ons Manna Kookboek niet. Wij zoeken nog altijd mensen die recepten wil “doneren” aan ons Manna Kookboek. We hebben er momenteel nog te weinig om te publiceren. Klik hier voor meer info.


Project
Begin augustus werd het project opnieuw verlengd. Een nieuw aspect aan het Mekele Jeugd Centrum is dat we van plan zijn om jongeren ook te helpen in het zoeken naar een job. Dit kan door vacatures te verzamelen, opleidingen te voorzien of contacten te leggen met scholen, jongeren begeleiden in hun zoektocht. Dit is een toevoeging aan het project en dit lijkt ons echt een uitdaging om hier aan mee te werken.


Wil je ons contacteren, bemoedigen of iets vragen? Aarzel niet en stuur ons een mail op info@projectmanna.be

Copyright © , All rights reserved.

 

Laat een reactie achter